Direct contact:

Blomert trailer

Het Duitse Blomert biedt al ruim 100 jaar ‘kwaliteit op wielen’. Sinds 1908 gaan de betrouwbare modellen van Blomert de wereld over. Ook in Nederland is dit merk voor paardentrailers geen onbekende. Bij Titan vertellen we u graag meer over de voordelen die een Blomert trailer u biedt en de verschillende mogelijkheden van dit gevestigde merk.

  • Specialist in Blomert paardentrailer
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Blomert paardentrailer

Blomert is vooral met zijn paardentrailer groot geworden. Het familiebedrijf is tegenwoordig dan ook één van de grotere producenten van paardentrailers in Europa. Het bedrijf heeft deze goede reputatie te danken aan een hoge kwaliteitsstandaard en voortdurende innovatieve ontwikkelingen. De jarenlange ervaring draagt uiteraard ook bij aan de hoge kwaliteit van een Blomert paardentrailer. Omdat een paardentrailer door een mens en paarden bestuurd wordt, zijn veiligheid en comfort de belangrijkste waarden van een Blomert trailer. U kunt een paardentrailer in verschillende afmetingen kopen, maar ook Blomert trailer onderdelen en andere trailers, zoals een machinetransporter, behoren tot het gevarieerde assortiment.

Een Blomert paardentrailer is verkrijgbaar in aluminium, hout en polyester. Onder de verschillende varianten vindt u bijvoorbeeld de Nairobi, één van de nieuwere Blomert modellen. Deze trailer is geschikt voor twee grote paarden en heeft onder andere een moderne polyesterkap in zilver/metallic met getinte zijramen. De nieuwere Singapore met zijn plywood opbouw met kunststofcoating is bijzonder geschikt voor een merrie met veulen. Maar ook met de basisversie, de Isiblitz Blomert paardentrailer, kunt u prima uit de voeten. Een goede prijs-kwaliteitverhouding, een lange levensduur en comfort voor twee pony’s gegarandeerd. De nieuwste ster aan het firmament, de New Star, biedt twee grote paarden onder andere een zadelkamer met zadel- en hoofdstelhouders, inclusief verlichting. Bovendien zijn extra opties als dakventilatie en een antislingerkoppeling geen probleem.

Bekijk alle Blomert aanhangers Informatie aanvragen

Aantrekkelijke Blomert paardentrailer prijzen

Bent u op zoek naar een Blomert paardentrailer, met prijzen die ook nog eens zeer aantrekkelijk zijn? Informeer dan eens bij Titan wat wij voor u kunnen betekenen. We gaan graag voor u op zoek naar de meest geschikte Blomert trailer of extra onderdelen. Ook voor het onderhoud aan uw Blomert trailer kunt u bij ons terecht. Samen zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kunt!

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs