Direct contact:

Böckmann trailers

Böckmann heeft vele jaren aan eigen ervaring in de paardensport gebruikt om eerste klas trailers te ontwikkelen. En dat merkt u! Bij Titan in Jelsum vindt u een ruim aanbod trailers in verschillende prijsklassen, afmetingen en laadvermogens. Bekijk ons gevarieerde aanbod online of breng een bezoek aan onze showroom. Wie weet hebben we op dit moment ook Böckmann trailers staan!

  • Specialist in Böckmann trailers
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Alleen het allerbeste

Het succes van Böckmann trailers begon al vroeg, toen Anton Böckmann zijn bedrijf opzette. Inmiddels heeft Böckmann al meer dan een half miljoen trailers geproduceerd en wereldwijd geleverd. De familie Böckmann weet immers als geen ander wat u van een goede paardentrailer mag verwachten. Met meer dan 50 jaar ervaring in de paardensport en een goedlopend bedrijf in het fokken van paarden, een sport- en een opleidingsstal, weten zij hun eigen kennis en kunde in te zetten om hun paardentrailers steeds beter te maken. Pas als een innovatie voor hun eigen paarden goed genoeg is, is het ook goed genoeg om in productie te nemen. Deze instelling maakte Böckmann marktleider voor (paarden)trailers in Duitsland.

Bekijk alle Böckmann trailers Informatie aanvragen

Ruime keuze

Böckmann biedt een ruim en gevarieerd aanbod trailers aan. Voor 1 of 2 paarden, met aluminiumzijwanden, een opbouw van massief polyester of een plywood-opbouw, bij Böckmann slaagt u gegarandeerd. Ook de vele extra’s zijn helemaal afgestemd op de behoeften van paard en ruiter. Uit de praktijk en voor de praktijk! Bent u specifiek op zoek naar een Böckmann trailer of wilt u meer informatie over deze trailers? We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Titan in Jelsum heeft altijd een verrassend assortiment van vooraanstaande merken staan. Daaronder valt ook een ruim aanbod trailer occasions. U ziet direct welke uit voorraad leverbaar zijn en u kunt gemakkelijk filteren op bijvoorbeeld prijs, afmetingen en laadvermogen. We leveren onze trailers niet alleen in Friesland, maar onder meer ook in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen, Noord-Holland en Flevoland. Onze adviseurs helpen u graag verder in uw zoektocht naar de meest geschikte (paarden)trailer. We zijn zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, geopend. Heeft u nu al vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit ons Bockmann assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs