Eduard aanhanger

Bent u specifiek op zoek naar een Eduard aanhanger? We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen en waarom Eduard aanhangwagens zo in trek zijn. Het Belgische bedrijf produceert namelijk meer dan 13.000 aanhangwagens per jaar en is marktleider in verschillende segmenten. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

  • Specialist in Eduard aanhangwagens
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Nauwkeurige montage van Eduard aanhangwagens

Eduard, Eduards Trailer Factory, werd in 2001 opgericht door Eduard Saris. In de vele Jaren die volgden, heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en montage van geremde en ongeremde aanhangwagens. Onder het assortiment Eduard aanhangwagens vallen onder andere de Eduard plateauwagen, trailer en autotransporter en de Eduard kipper, aanhanger en multi-transporter. Deze worden stuk voor stuk van A-kwaliteit onderdelen gemaakt. Het perfect combineren van de juiste materialen met uiterste precisie is waar Eduard aanhangwagens continu scherp op blijft.

De goede reputatie van de kwalitatief hoogstaande Eduard aanhanger verspreidde zich snel en inmiddels verkoopt het bekende merk haar aanhangwagens aan onder andere Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Finland én Nederland. Daarbij spelen de marktconforme prijzen natuurlijk ook een belangrijke rol, evenals onderscheidende eigenschappen als reflecterende tape op de bordenset.

Informatie aanvragen

Het aanbod van Titan

Titan in Jelsum heeft altijd een ruim en steeds wisselend assortiment aanhangwagens. Ook voor tweedehands aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een Eduard aanhanger kopen? Geef uw wensen aan ons door, dan kijken we graag hoe we u verder kunnen helpen. Dankzij onze goede contacten met een Eduard aanhanger dealer is er veel mogelijk. Of houd ons aanbod occasions online in de gaten en wie weet komt u binnenkort al de perfecte Eduard aanhanger, plateauwagen of trailer tegen. Deze worden grondig nagekeken en getest, alvorens we ze te koop aanbieden.

Heeft u een Eduard aanhanger gevonden? Voor passend onderhoud bent u bij ons ook aan het juiste adres. Door (Eduard) aanhangwagens jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven, houdt u ze in topconditie. Onze erkende keurmeesters zorgen ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat! Heeft u nog vragen over Eduard aanhangwagens of een ander bekend merk voor aanhangwagens? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Een greep uit ons Eduard assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs