Direct contact:

Excalibur aanhangwagen

Het Duitse Excalibur bouwt aanhangwagens en trailers die ideaal zij voor allerlei transportdoeleinden. Maar het design mag er ook zijn! Met een Excalibur aanhangwagen voor bijvoorbeeld uw motor steelt u zeker de show. Bij Titan in Jelsum helpen we u graag de ideale Excalibur aanhanger te vinden.

  • Specialist in Excalibur aanhanger
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

De voordelen van een Excalibur aanhanger

Het design hadden we zojuist al even benoemd: een buitengewoon elegante en aerodynamische ‘fiberglass body’. Daarmee kunt u al uw goederen niet alleen in stijl, maar ook nog eens veilig en droog vervoeren. Of het nu om een kart, een motor of een fiets gaat, of zelfs een heteluchtballon, ze worden beschermd vervoerd in een Excalibur aanhangwagen. En of u de aanhanger nu zakelijk of privé inzet, een Excalibur aanhangwagen is voor ieder soort lading gebouwd en ontwikkeld. Deze aanhanger is beschikbaar vanaf 750 kg tot aan 1800 kg en verkrijgbaar in twee verschillende modellen: de S1 en S2. Iedere Excalibur aanhanger kan bovendien aangevuld worden met fijne opties als een geïntegreerde reservewielhouder.

Excalibur trailers, zoals een motortrailer

Alle Excalibur trailers worden gebouwd op een AL-KO onderstel, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor het transporteren van allerlei zaken. Bovendien zijn Excalibur trailers zeer gestroomlijnd en daardoor brandstofbesparend. En laten we de royale standaarduitrusting niet vergeten! Neem bijvoorbeeld de Excalibur S2 motortrailer, die door zijn aantrekkelijke design met elliptische vormen en scherpe profielranden zeker opvalt. Het hoogwaardige AL-KO chassis verhoogt bovendien de stabiele wegligging en de grote opening zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de Excalibur motortrailer.

Informatie aanvragen

Ontdek de mogelijkheden van Titan

Titan heeft een uitgebreid aanbod aan aanhangwagens meestal direct uit voorraad leverbaar. U kunt ons assortiment op uw gemak bekijken in onze overdekte showroom in Jelsum. Hier helpen onze specialisten u van maandag tot en met zaterdag met het vinden van de ideale aanhanger. Ook online krijgt u al een goed beeld van onze mogelijkheden, en kunt u eveneens het actuele aanbod occasions vinden. Misschien staat daar nog wel een aantrekkelijke Excalibur trailer tussen? Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag extra informatie en een advies op maat.

Een greep uit ons Excalibur assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs