Paragan Horseboxes Nederland

Paragan horsetrucks is een fabrikant van paardentrucks met een historie van meer dan 30 jaar. Het merk levert horsetrucks door heel Europa en staat voor kwaliteit, productinnovaties en continue verbetering! Wij zijn de trotste dealer in Nederland en adviseren je graag over de vele mogelijkheden. Welkom!

  • Officiële Paragan dealer in NL
  • Specialist in paardentrucks
  • Een begrip sinds 1950

Paragan Horseboxes

Titan is officieel dealer van Paragan paardenvrachtwagens. Een gerenommeerd merk met ruim 30 jaar ervaring in deze specialistische markt. De paardentrucks worden geleverd door heel Europa en kenmerken zich door de lichte opbouw en interessante technische innovaties. Het modellenprogramma omvat vier 3,5-tons horsetrucks, ontworpen voor het transport van twee paarden en het vervoer van drie tot vijf passagiers. Er is slaapruimte voor maximaal vier personen. Bij alles staat de veiligheid van de paarden en passagiers voorop. Belangrijk voordeel van een lichte paardenwagen is dat een rijbewijs B volstaat voor de besturing ervan. Ook blijven de gebruikskosten aangenaam laag.

Paardentrucks in verschillende uitvoeringen

Paragan horsetrucks zijn de lichtste in hun segment en daarmee hebben ze een unieke positie op de Nederlandse markt. Als basis wordt de Renault Master met 2.3 dCi motor (165 pk) gebruikt, een topper onder de bedrijfswagens die opvalt door zijn betrouwbaarheid. Titan verkoopt alle vier modellen; de Equistar 3, Equistar 3XL, Excelsion 5 en de Excelsion 5XL. Deze kunnen worden uitgerust met vier verschillende inrichtingen voor de paardenruimte, afgestemd op uw wensen en het karakter van uw paarden. Als klant heeft u de keuze uit het basis systeem, paniek systeem, hengstenuitvoering of de competitie/ borstbalk uitvoering. Om de paardentruck helemaal naar uw smaak af te maken bieden we een breed scala aan handige accessoires. Ook het onderhoud is bij Titan in goede handen. Elke Paragan paardentruck komt met xx jaar garantie.

Paragan Horseboxes in beeld

Maak kennis met Paragan en laat je inspireren

Zelf configureren

In 5 stappen je eigen Paragan configureren

Virtuele tour

Bekijk de horsetrucks van dichtbij!

Paragan Horseboxes modellen

Maak kennis met de verschillende paardentrucks

U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte paardenvrachtwagens. Een aantal modellen kunnen snel uit voorraad worden geleverd. Wij bieden in totaal vier verschillende modellen van het gerenommeerde merk Paragan Horseboxes. Het verschil zit in de grootte en het beoogde gebruik. Belangrijk voordeel is dat ze allemaal te besturen zijn met rijbewijs B. Naast kopen bieden we ook mogelijkheden om uw nieuwe paardentruck te leasen en te verzekeren.

Ons serviceteam helpt graag bij garantiegevallen en het reguliere onderhoud om uw paardenwagen veilig en technische in topconditie te houden. Titan heeft alles in huis om het vervoer van uw paarden zonder stress en met het meeste comfort voor de begeleiders in goede banen te leiden!

Paragan Equistar 3

De Equistar 3 is een compacte horsetruck, ontworpen voor het vervoer van twee paarden en drie passagiers. Het is het lichtste model van Paragan horsetrucks en beschikt over een netto laadvermogen van 1210 kg. Dat maakt hem bijzonder aantrekkelijk als alternatief voor een paardentrailer. Denk aan de gunstige operationele kosten, de manoeuvreerbaarheid en zijn compacte bouw van nog geen 6 meter.

Details van de Paragan Equistar 3

Paragan Equistar 3XL

De Equistar 3XL is de langere versie van de Equistar 3 horsetruck en wordt gebouwd op een langer platform van de Renault Master. Het is nog altijd een compacte horsetruck, ontworpen voor het vervoer van twee paarden en drie passagiers. De Equistar 3XL is eveneens populair vanwege de gunstige operationele kosten en wendbaarheid. Er is een grotere zadelkamer, laadklep en flap in vergelijking met de Equistar 3. Door de extra lengte kan het Competition-systeem worden geïnstalleerd.

Details van de Paragan Equistar 3XL

Paragan Excelsion 5

Dit is de ruimere en extra comfortabele versie van Paragan-horseboxes. Ook voor dit ruimere model ligt het accent op de veiligheid van passagiers en paarden. Deze horsetruck is ontworpen voor twee paarden en maximaal vijf passagiers. De achterbank is om te bouwen tot twee stapelbedden voor overnachtingen. Een andere slaapruimte voor passagiers bevindt zich in de spoiler boven de cabine. Er is bovendien volop opbergruimte voorzien. Met een selectie aan accessoires maakt u hem helemaal af.

Paragan Excelsion 5XL

Dit is de grootste en ruimste Paragan horsetruck. Dit model biedt een ruimere zadelkamer, maar is nog steeds een comfortabele en ruime versie zoals Excelsion 5. Deze horsetruck is ontworpen voor twee paarden en een grotere groep van maximaal vijf passagiers, met een woonruimte voor vier personen. De achterbank is om te bouwen tot twee stapelbedden voor overnachtingen. Het Competition-systeem is ook hier een optie.

Details van de Paragan Equistar 5XL

Paragan Grand Prestige

De nieuwe GRAND PRESTIGE heeft niet de robuuste vormen van traditionele horsetrucks, maar is voorzien van een subtiel en sportief design. Een innovatief element is het zonnescherm en zwarte accenten. De langwerpige gestroomlijnde ramen samen met hun ronde vormen zijn kenmerkende elementen. Deze horsetruck is ontworpen voor het transport van 2 paarden en in totaal 5 passagiers en is bovendien voorzien van 2 slaapplaatsen. De bovenste spoiler biedt ruimte voor een verlengd slaapgedeelte en is voorzien van een dakluik voor extra ventilatie.

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs