Direct contact:

Rebel aanhangwagen

Een Rebel aanhangwagen is geheel zelfdragend, aerodynamisch, blijvend waterdicht en onderhoudsarm. U kunt dus wel raden dat er veel vraag is naar Rebel aanhangers. Titan biedt u een ruim en gevarieerd aanbod aanhangers. Filter ons aanbod eenvoudig op onder andere prijs, afmetingen en laadvermogen en vind de aanhanger die bij u past.

  • Specialist in Rebel aanhangwagens
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Rebel aanhangers

De Rebel serie is een onderdeel van Atec. Atec is al ruim 20 jaar een bekende speler op het gebied van trailers en aanhangwagens. De kwalitatieve aanhangers, die van Nederlandse bodem komen, hebben onder andere een speciaal geventileerd chassis, een unieke klepconstructie, hoogwaardige materialen en een uitgekiend design. Daarmee maakt Atec haar slogan ‘value on wheels’ meer dan waar. Een Rebel aanhangwagen heeft maximaal comfort en een optimale veiligheid.

Wat nog meer een groot pluspunt is van Rebel aanhangers, is dat ze van hoogwaardig, onderhoudsvrij polyester gemaakt zijn. Daarmee wordt een lange levensduur en veel gebruiksgemak gegarandeerd. De 19 verschillende modellen in de Rebel-serie variëren van een massa van 500 tot 2700 kg, in zowel de enkelas als tandemas uitvoering. Online ziet u direct welke Rebel aanhangers Titan op dit moment aanbiedt. Naar wens kunnen we extra opties toevoegen aan de standaard modellen om uw Rebel aanhangwagen helemaal op maat voor u te maken.

Informatie aanvragen

Meer informatie

Voor meer informatie over een Rebel aanhangwagen of trailer kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u van a tot z te begeleiden in uw zoektocht naar de juiste Rebel trailer of aanhangwagen, of één van onze andere vooraanstaande merken. Daarbij bent u ook van harte welkom in onze showroom in Jelsum, waar meer dan 250 modellen overzichtelijk opgesteld staan. We zijn zes dagen per week geopend om u optimaal te kunnen helpen.

Wilt u liever een aanhanger huren of bent u specifiek op zoek naar een occasion? Ook hiervoor bent u bij Titan aan het juiste adres. Bovendien verzorgen we in onze goed geoutilleerde werkplaats vakkundig onderhoud aan iedere aanhanger of trailer die dat nodig heeft of wenst. Zo zorgen we er samen voor dat u altijd veilig op pad kunt!

Een greep uit ons Rebel assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs