Nieuws

Atec introduceert nieuw modellen gamma op Equitana

Mrt-2016 Afgelopen maart 2017 startte Equitana voor alle paardensportliefhebbers. Atec is daar aanwezig en presenteert met trots haar nieuwe modellen gamma.

De Arcera, Thensa en Cicium zijn gericht op het transport van paarden van de 21e eeuw! Modern design afgestemd op de huidige wensen: breder, hoger, langer en toch lichter. Gebouwd in de voor u bekende hoge Atec kwaliteitstandaard. 

Een unieke vormgeving met groot gebruikscomfort en veel ruimte voor uw paard. Naast een standaard achterklep zijn de trailers ook leverbaar met een klep/deuren combinatie, waarbij ook één (halve) deur als oploopklep gebruikt kan worden. Gebouwd in de voor u bekende hoge Atec kwaliteit met standaard een AluProtec vloer, Pony verstelling, grote zonwerende designramen met tralies en geheel voorzien van LED verlichting incl. 3e remlicht. De geschroefde en verlengde disselbenen tot aan de voorste as in combinatie met het geventileerd chassis en de torsiegeveerde AL-KO assen zorgen voor een hoog rijcomfort.

  • Arcera: De Arcera heeft een design polyester voorpunt waardoor de trailer aerodynamisch is.
    Dit zorgt voor een hoog rijcomfort. Deze trailer is leverbaar in hout of aluminium.
  • Thensa: Met een stijlvolle symmetrisch gevormde polyester neus en twee ruime deuren heeft de Thensa een uniek voorkomen.
  • Cicium: De Cicium is onze volpolyester trailer. Met zijn grote verzorgingsdeuren aan beide zijden en rotvrije wanden is deze trailer gereed voor jaren duurzaam gebruik.

Ruimtewonder, origineel en alleen u en uw paard

Mrt-2017 Tijdens Equitana heeft Bucker Careliner naast het originele model M de nieuwe modellen paardentrailers Careliner S en Careliner L gepresenteerd.

Careliner L: Meer ruimte, meer bewegingsvrijheid voor u en uw paard. Het premium zadelcompartiment heeft een extra binnendeur en een beweegbare zadelmontage met drie zadelrails. Een mobiel zadelkamer kan ook in een flits worden geladen.

Careliner M: Op de markt sinds 2015, heeft het een magische aanraking voor paardliefhebbers. Dit is niet verbazingwekkend, omdat het de prijs van innovatie op de prijs van de red dot award won en de ‘Pferd & Jagd’ tijdschriftlezer onderscheidt. De all-rounder voor u – met een geïntegreerd zadelcompartiment.

Careliner S: Het zal niet alleen een glimlach op je gezicht brengen je paard zal ook van de nieuwe CARELINER l S. houden. Gereduceerd tot het maximum – dat is het motto van dit model. En toch, de “kleine” van de paardentrailers van Bücker biedt volop outfit mogelijkheden die uw zorg kleiner maken.

Binnenkort zijn beide modellen bij in onze overdekte showroom te bezichtigen.

Nieuw dealerschap Atec paardentrailers

Atec paardentrailerDec-2016 Wilt u de beste trailer voor uw paard? Atec heeft veilige paardentrailers die aan uw wensen voldoen! Atec maakt kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Elke trailer is een modern ontwerp, gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen met slechts één doel voor ogen, optimaal comfort voor u en uw paard. Atec paardentrailers zijn sterk, stabiel en duurzaam. Elk van onze paardentrailers heeft een geheel automatisch gelast en volbad verzinkt chassis. Dit zorgt samen met de hoogwaardige opbouw en onafhankelijk geveerde torsieassen voor optimaal rijcomfort. Het interieur en exterieur van Atec paardentrailers is ontworpen met aandacht voor uw paard. Het laden van uw paard wordt makkelijk door de lage instap. Tijdens de rit zal uw paard rustig blijven door de comfortabele vering. De zonwerende uitzetramen zorgen voor frisse lucht, waardoor uw paard klaar is voor topprestaties. Het unieke systeem van Atec Easy Release Systeem zorgt ervoor dat ook het uitladen gemakkelijk en comfortabel verloopt voor u en uw paard. Elke trailer is voorzien van een rubberen vloer. De stabiliteit wordt gewaarborgd door een speciaal ontwikkeld aluminium frame wat de zijwanden met het dak verbindt.Het geventileerde chassis is uitgevoerd met kokerbalken U-profielen. Deze unieke eigenschappen garanderen samen de lange levensduur van uw Atec paardentrailer.

Nieuwe website

Titan Jelsum aanhangwagens en transportwagens

Nov-2016 Wij heten u welkom op onze nieuwe website www.titanjelsum.nl. Wij zijn blij dat onze vernieuwde website online is, op deze vernieuwde website  staat onze hele voorraad aanhangwagens, paardentrailers en veetrailers en natuurlijk onze merken: Saris aanhangers, Hapert aanhangwagens, Atec paardentrailer, Bucker Careliner, XXTrail paardentrailer, Blomert paardentrailer, Rebel aanhangwagens, Brian James Trailers, Twintrailers. Een uitgebreid assortiment om U te kunnen bedienen. Natuurlijk doen wij ook onderhoud en reparatie van aanhangwagens en trailers en leveren wij onderdelen. Met meer dan 4000 verschillende onderdelen op voorraad proberen wij u van dienst te zijn. De website laat ook een leuk bedrijfsfilmpje zien over wat we doen. U kunt dit bekijken onder volgende link: TITAN bedrijfsfilm.

Friesche hengsten keuring

hengstenkeuringNov-2016 Ook in 2017 staan wij op de Friesche hengsten keuring. Van 12 tot en met 14 januari 2017 staat het WTC Expo in Leeuwarden weer helemaal in het teken van de KFPS Hengstenkeuring. Drie dagen lang genieten van het Friese paard tijdens keuringen, clinics en adembenemende shows. Het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek maakt zich elk jaar op  voor haar belangrijkste evenement, de jaarlijkse Hengstenkeuring. De Hengstenkeuring is al lang niet meer alleen een keuring. Het is uitgebouwd tot een breed evenement, waarin naast het keuren van hengsten, onder meer show, educatie en amusement centraal staan. Maar de keuring is zeker ook de ontmoetingsplaats voor alle liefhebbers van Friese paarden wereldwijd.

Nieuw dealerschap paardentrailers Careliner

Bucker Careliner M paardentrailer chocolade bruin creme panorama dak

Apr-2015 Tijdens Equitana in maart 2015 werd een fantastische en kwalitatief hoogwaardige paardentrailer gepresenteerd, de Careliner ontwikkeld door de ervaren Duitse polyesterfabriek Bucker. Wij zijn trots te mogen vermelden het dealerschap van het Noorden te hebben. Zoals genoemd is “Bucker” een nieuwe merknaam als fabrikant van paarde trailers. Echter “Bucker” is absoluut geen  onbekende op het gebied van paardentrailers daar “Bucker” vele jaren het polyesterwerk van o.a. Bockmann en andere topmerken merken gemaakt heeft. Ze hebben door hun kennis en ervaring te gebruiken om onder hun eigen een geheel nieuw en innovatief model te ontwikkelen en op de markt te brengen. Het eind resultaat is een super kwaliteits (Duits polyesterwerk) product met een prima prijs – kwaliteitsverhouding.

Omdat de technische kennis binnen het bedrijf van Bucker reeds vele jaren aanwezig is, heeft Bucker een aantal welbekende probleemgevalllen van vroeger bij de kern aangepakt. De gebruikte materialen voor de vloer zijn al jaren beproefd en 100% bestand tegen vocht, diverse andere mereken werken ook met kuststof vloeren maar kunnen deze niet tegen puntbelasting. Bucker heeft deze opgelost door hoogwaardigere materialen te gebruiken. De zijwanden zijn voorzien van een kunststof kern, hier zit geen hout meer in verwerkt! De Bucker Careliner kan dus niet verrotten. De achterklep heeft een gepatenteerd systeem en is hierdoor super sterk. Deze is zelf getest tot een gewicht van 3000 kg. De genoemde lak komt dichtbij de kwaliteit van autolakken. De wanden zijn ultra sterk en recht omdat hier zoals genoemd geen hout meer in is verwerkt.

Via de handige online configurator (www.careliner.com/nl) kan de Careliner paardentrailer getoond worden door de vele kleuren combinaties mogelijk zijn.