Koelaanhangwagens

Bij de opslag en het vervoer van gekoelde producten is het belangrijk om zeker te weten dat de producten ook daadwerkelijk gekoeld blijven. Hiervoor is een koelaanhangwagen de ideale oplossing. Deze koelaanhangwagens zijn, naast het vervoeren, uitermate geschikt voor gebruik bij evenementen, als extra koelcel, of voor koude opslag.

Gekoelde oplossing op maat

Koelaanhangwagens zijn in verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen. Elke van deze uitvoeringen is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Ruwweg zijn de koelwagens in te delen in 2 verschillende soorten. Er zijn koelaanhangwagens met isolatie in dak en wanden van 25mm dik, en koelaanhangwagens waarbij ook de vloer geisoleerd is, en deze wanden een dikte hebben van 55mm. In beide gevallen is de temperatuur in te stellen van +10 graden tot -5 graden. Ook qua afmetingen zijn er verschillende mogelijkheden zodat u altijd de ideale aanhangwagen heeft voor uw behoeften.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe steiger aanhangwagen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs onze showroom in Jelsum. Onze adviseurs helpen u graag.

koelwagen