Plateauwagens

De plateauwagen is een van de meest veelzijdige aanhangwagens die er zijn. Van een kleine enkelassige plateauwagen voor de kleinere particuliere klussen, tot een grote tweeassige plateauwagen voor de grotere klus. Dankzij de inzetaarheid van accessoires kunt uw plateau aanhangwagen volledig naar wens aanpassen. U kunt hierbij onder andere denken aan afdekzeilen, een ruifopbouw, of het toevoegen van laadplanken.

Merk- of speciaalbouw plateauwagens

In het assortiment van Titan Aanhangwagens cindt u alle bekende merken plateauwagen. We bieden onder andere plateauwagens van de merken Saris en Hapert, maar het is ook mogelijk om een speciaalbouw plateauwagen te laten bouwen door ons. Hierbij kunt u zelf aangeven aan welke specificaties de plateauwagen dient te voldoen. Of u nu kiest voor een plateauwagen van een van onze topmerken of voor een speciaalbouw plateauwagen, u weet zeker dat u met het grote formaat laadruimte een heleboel kunt vervoeren.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het huren van een plateau aanhangwagen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs onze showroom in Jelsum. Onze adviseurs helpen u graag.

Plateauwagen