Verkoopwagens

Een verkoopwagen werkt vanuit de basis het beste wanneer deze precies op maat van de klant gebouwd is. Een ondernemer die gekoelde dranken of ijs verkoopt heeft nu eenmaal hele andere wensen dan een verkoper van warme gerechten. Bij de verkoopwagens van Titan Aanhangwagens wordt dan ook extra aandacht besteed aan het op maat maken van de aanhangwagen.

De indeling die bij uw wensen past

Wanneer u een verkoopwagen gaat aanschaffen zullen we allereerst met u om tafel gaan om precies te bepalen aan welke eisen de wagen moet voldoen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de indeling van de verkoopwagen, maar ook het chassis en de opbouw van de verkoopwagen. De verkoopwagens zijn in verschillende formaten op te bouwen waardoor u nooit ruimte te kort zult komen. Daarnaast kunt u door de opbouw op maat ook de uitstraling krijgen die het beste bij uw product past.

Luxe en kwaliteit gericht op gebruiksgemak

De verkoopwagens van Titan Aanhangwagens kenmerken zich door een kwalitatief hoogwaardige constructie van zowel het chassis als de opbouw van de aanhangwagen. Door het hoogwaardige interieur en de luxe uitstraling zullen uw producten het beste tot hun recht komen zonder in te hoeven boeten op het gebruiksgemak voor u als verkoper.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe verkoopwagen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs onze showroom in Jelsum. Onze adviseurs helpen u graag.

verkoopwagen