Direct contact:

Aanhanger huren

Titan in Jelsum staat bekend om zijn ruime aanbod aanhangers. Groot of klein, nieuw of gebruikt, u vindt er voor ieder budget een aanhangwagen. Maar wist u dat het ook mogelijk is om een aanhanger te huren? Bekijk de vele aanhangers die wij voor de verhuur aanbieden en maak uw keuze direct online.

  • Ruim aanbod verhuur aanhangers & trailers
  • Verhuur al vanaf een halve dag mogelijk
  • Scherpe verhuur tarieven

Vanaf

€27,50

Verhuur aanhangwagen Nr 3 Direct reserveren

Vanaf

€150,00

Verhuur BE oplegger

BE oplegger

Nr. 13

Direct reserveren

Vanaf

€21,50

Verhuur bagagewagen

Bagagewagen

Nr. 15 t/m Nr. 25

Direct reserveren

Vanaf

€60,00

Verhuur schamelwagen

Schamelwagen

Nr. 12

Direct reserveren

Vanaf

€21,50

Verhuur motortrailer

Motortrailer 3 st.

Nr. 11a of 11b

Direct reserveren

Vanaf

€37,50

Verhuur kipper Direct reserveren

Vanaf

€45,00

Verhuur Multitransporter Direct reserveren

Vanaf

€40,00

Verhuur autotrandsporter

Autotransporter

Nr. 7 en 8

Direct reserveren

Vanaf

€17,50

Verhuur open enkelasser

Open enkelasser

Nr. 5a en 5b

Direct reserveren

Vanaf

€27,50

Verhuur gesloten enkelasser Direct reserveren

Vanaf

€37,50

Verhuur paardentrailer 1,5 paards Direct reserveren

Vanaf

€37,50

Verhuur paardentrailer 2 paards

2 paards trailer

Nr. 14a en 14b

Direct reserveren

Aanhangwagen huren

Wat voor aanhanger u ook zoekt, bij Titan kunt u ieder type aanhanger huren voor een hele of een halve dag. Ideaal wanneer u slechts eenmalig een aanhanger nodig hebt voor transport of een bepaalde klus. Voor een fractie van de prijs kunt u veilig op pad. Heeft u voor uw werk steeds wisselende vervoersuitdagingen? Ook dan is een aanhangwagen huren ideaal. U kunt namelijk per moment kiezen welke aanhanger hier het beste bij past. Zo heeft u altijd de beste oplossing!

Open of gesloten, enkelas of tandemas, gekoeld of met huif, bij Titan kunt u de juiste aanhanger huren in Friesland. Onze adviseurs kijken graag met u mee naar uw transportvraagstuk. Daarbij kijken we niet alleen naar uw wensen en eisen, maar ook naar de mogelijkheden. Want welk type aanhangwagen u kunt huren is, bijvoorbeeld ook afhankelijk van uw rijbewijs. Welke aanhanger u mag rijden met een B-rijbewijs of BE-rijbewijs is afhankelijk van de combinatie auto-aanhanger. Zowel auto als aanhanger bepalen welk rijbewijs u nodig heeft. Ook voor een BE-oplegger heeft u geen grootrijbewijs nodig. Onze specialisten kunnen u precies vertellen wat er mogelijk is in uw situatie.

Meer informatie over aanhanger verhuur

In onze showroom in Jelsum vertellen we u graag meer over de mogelijkheden voor aanhanger verhuur of paardentrailer verhuur. Niet alleen kunt u hier ons gevarieerde aanbod op uw gemak bekijken, zodat u een beter gevoel krijgt bij wat het beste bij u past, maar u kunt hier ook al uw vragen stellen aan onze adviseurs. Zij zorgen ervoor dat een aanhanger huren in Friesland probleemloos verloopt en dat u het meeste rendement haalt uit de aanhangwagen die u gaat huren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs