Aanhanger met huif

Het droog en veilig vervoeren van uw goederen is geen probleem met een aanhanger met huif. Deze gesloten aanhangwagen heeft bovendien als voordeel dat de losse huif er ook afgehaald kan worden, zodat het een open aanhangwagen wordt. Bekijk het gevarieerde aanbod van Titan online of breng een bezoek aan onze showroom.

  • Specialiast in aanhanger met huif
  • Sinds 1950 een begrip
  • Eigen productielijn en jarenlange ervaring

Aanhangwagen met huif

Bij Titan kunt u een aanhanger met huif kopen in verschillende varianten. Voor bijvoorbeeld kleine meubels en lichte goederen is een aanhangwagen met huif met een maximum massa van 750 kg voldoende. We hebben ook een aanhanger met huif te koop met een massa van meer dan 750 kg, waar u met gemak zwaardere goederen mee kunt vervoeren. Particulieren kiezen vaak voor een enkelassige aanhangwagen met huif, bedrijven gaan vaker voor de tandemas variant die zwaarder beladen mag worden.

Wat uw keuze ook is, bij Titan heeft u genoeg keuze. U kunt ons aanbod eenvoudig filteren op laadvermogen, afmetingen en prijs. Ondanks dat de standaard modellen met huif al zeer compleet en veelzijdig zijn, is het ook mogelijk om een aanhangwagen op maat te bestellen. Een aangepaste hoogte, een speciaal schuifzeil voor de aanhanger, een speciale kleur of een mooie reclame op het huifzeil, geef uw wensen aan ons door, dan gaan we graag voor u aan de slag. Het is bovendien ook mogelijk om een huif of zeil voor een aanhanger met huif los te leveren. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Stel uw vraag Informatie aanvragen

Aanhanger met huif kopen? Meer informatie

Niet alleen op onze website maar ook in onze showroom in Jelsum kunt u ons veelzijdige aanbod bekijken. We hebben hier alle vele klanten mogen verwelkomen uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland. Ook u bent van harte welkom! Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor nieuwe en gebruikte aanhangers, het huren van een aanhanger en onderhoud of reparaties. Bij Titan vindt u alles onder één dak!

Naast een kant-en-klare oplossing is vrijwel alles mogelijk voor een aanhanger op maat. Met meer dan 60 jaar ervaring durven wij iedere uitdaging aan! Schroom dus niet om voor maatwerk een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hopelijk zien we u snel!

aanhanger met huif Kantelbare aanhanger met huif Kantelbare aanhanger met huif

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs