HENRA aanhangwagens

Het Nederlandse HENRA, gevestigd in het Brabantse Overloon, bestaat al sinds 1932. De eerste bedrijfsactiviteit vond zelfs al plaats in 1832! De turbulente geschiedenis en de indrukwekkende productiecijfers maken het zeker interessant om u eens in de mogelijkheden van HENRA aanhangwagens te verdiepen. En in de mogelijkheden van Titan in Jelsum natuurlijk!

  • Specialist in HENRA aanhangwagens
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Professionele HENRA aanhanger

HENRA Overloon heeft een pittige start gehad. Tijdens de tweede wereldoorlog werd het dorp Overloon, en daarmee ook het bedrijfspand van HENRA, zwaar getroffen. Na de bevrijding werd de handel in een tijdelijk pand weer opgepakt. Daar werd in 1956 de allereerste HENRA aanhanger gebouwd. De verkoop was zo’n succes dat vanaf 1983 HENRA alleen nog maar aanhangwagens produceert. Alle andere activiteiten, zoals de smederij, werden gestaakt.

Inmiddels heeft HENRA ruim 20.000 m2 bedrijfsterrein en een jaarlijkse productie van meer dan 4000 HENRA aanhangwagens tot 3500 kg, waaronder zo’n 1000 HENRA paardentrailers. Ruim 65% van de productie wordt geëxporteerd naar 9 ons omringende Europese landen. HENRA blijft continu bezig haar aanhangwagens in kwaliteit te verbeteren, met als paradepaardje de zwaardere types aanhangwagens voor de professionele gebruiker in de bouw en in het groen.

Er wordt, onder het motto “Het gaat niet om prestige, maar om de pure functionaliteit en duurzaamheid van onze producten en de aanbeveling en tevredenheid van onze klanten”, continu door HENRA aan haar aanhangers gewerkt. Van een HENRA aanhanger die u op dit moment koopt, weet u dan ook zeker dat hij aan de nieuwste ontwikkelingen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een hoogwaardige HENRA plateauwagen of trailer, een HENRA veetrailer of bakwagen, een HENRA kipper of paardentrailer, de kwaliteit is gegarandeerd.

Bekijk alle Henra aanhangers Informatie aanvragen

Informeer naar ons aanbod HENRA aanhangers

Titan in Jelsum helpt u graag de meest ideale HENRA aanhanger voor uw transportvraagstuk te vinden. Als we op dit moment geen HENRA aanhangwagens in ons assortiment hebben, kunnen we u veelal toch verder helpen. Met enige regelmaat hebben we bijvoorbeeld ook een tweedehands HENRA kipper in ons assortiment. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden. Onze adviseurs voorzien u graag van maatwerk advies en meer informatie over HENRA aanhangers.

Een greep uit ons Henra assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs