Luchtgeremde aanhanger

Naast de aanhangwagens tot 3500 kg die door ons worden afgeleverd, kan het natuurlijk ook zo zijn dat u op zoek bent naar een aanhangwagen boven de 3500 kg. Wij maken ook een op maat geleverde luchtgeremde aanhanger tussen de 3500 kg en 12000 kg. Bekijk de mogelijkheden van Titan online.

  • Specialiast in Luchtgeremde aanhangers
  • Sinds 1950 een begrip
  • Eigen productielijn en jarenlange ervaring

Luchtgeremde aanhangwagen

Een luchtgeremde aanhangwagen is de ideale oplossing wanneer u in één rit meer dan 3500 kg aan vracht wilt vervoeren. Deze wagen wordt door Titan compleet met luchtremmen ABS/ EBS installatie geleverd. Een luchtgeremde aanhanger is uitermate geschikt voor achter vrachtauto’s en biedt een complete oplossing voor uw transportprobleem.

Omdat een luchtgeremde aanhangwagen altijd op maat voor u gemaakt wordt, zullen we bij de aanschaf door middel van een uitgebreide intake samen met u bepalen hoe de aanhangwagen eruit komt te zien. Hierbij zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos, en door onze jarenlange ervaring is geen klus ons te groot of gecompliceerd. Onze specialisten zijn de uitdaging al veel vaker aangegaan, waardoor wij ook u uitgebreid kunnen adviseren over de vele mogelijkheden. Welke extra’s zijn optioneel? Wat zijn uw vereisten? Zo komen we samen tot het perfecte ontwerp voor uw luchtgeremde aanhanger. Met een vast aanspreekpunt, een transparante werkwijze, korte levertijden en een eerlijke prijs is Titan uw partner voor een op maat gemaakte aanhangwagen.

Offerte aanvragen Stel uw vraag Informatie aanvragen

Meer informatie

Bij Titan vindt u een aanhangwagen of trailer voor ieder doeleinde en elke klus. Bekijk op uw gemak ons gevarieerde assortiment en filter net zo lang totdat u de juiste aanhangwagen of trailer gevonden hebt. Kijk ook eens bij onze occasions, stuk voor stuk kwalitatieve tweedehands aanhangwagens en trailers. Bovendien bieden wij ook onderhoud aan in onze goed uitgeruste werkplaats. Een heel compleet aanbod dus!
U bent ook van harte welkom in onze showroom in Jelsum, Friesland, waar wij u graag laten zien wat we te bieden hebben. Hier staat ons assortiment overzichtelijk opgesteld en staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u meer te vertellen over de luchtgeremde aanhanger of één van onze andere producten. Al meer dan 60 jaar weten klanten ons vanuit heel Nederland te vinden voor onze kwalitatieve maatwerk producten!

Luchtgeremde-aanhangwagen-6 Luchtgeremde-aanhangwagen-5

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs