Trailer en aanhanger onderhoud

Om veilig van a naar b te kunnen blijven rijden, is het belangrijk dat u uw aanhanger of trailer regelmatig voor een goede onderhoudsbeurt wegbrengt. Zeker wanneer u kostbare goederen of vee vervoert, zoals paarden, is een veilige trailer of aanhanger een must. Bij Titan bent u aan het juiste adres voor trailer en aanhanger onderhoud.

  • BOVAG gecertificeerd
  • Sinds 1950 een begrip
  • Onderhoud & reparatie van alle aanhangwagens

Aanhangwagen onderhoud en reparatie

Ons advies is om ieder jaar een onderhoudsbeurt voor uw trailer of aanhanger in te plannen. Daarmee vergroot u zowel de levensduur van uw aanhangwagen of paardentrailer, maar weet u ook zeker dat u veilig onderweg bent. Zeker wanneer u uw aanhanger of trailer regelmatig gebruikt, is het belangrijk dat er ook regelmatig gecontroleerd wordt of alles nog in orde is. Gebruikt u hem slechts af en toe, dan volstaat een onderhoudsbeurt eens in de twee jaar ook.

Bij Titan in Jelsum hebben we een eigen werkplaats waar we uw aanhanger onderhoud kunnen uitvoeren. Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien en onze specialisten zijn dankzij hun jarenlange ervaring en up-to-date kennis de juiste mensen voor de klus.

BOVAG onderhoud aan paardentrailer en aanhanger

U kunt uw trailer of aanhangwagen onderhoud met een gerust hart aan ons overlaten, want wij zijn bij de BOVAG aangesloten. Een officiële BOVAG onderhoudsbeurt is zeker aan te bevelen wanneer u uw aanhanger of trailer dagelijks gebruikt. Voor veel bedrijven is het ook een onderdeel van de jaarlijkse VCA-keuringen. Onze erkende keurmeesters zijn speciaal opgeleid om een BOVAG-onderhoudsbeurt uit te voeren. Zij kijken daarbij onder andere naar de assen, remmen, het chassis, de verlichting en de opbouw.

Wij zullen u altijd informeren over onze bevindingen. Moeten er bepaalde onderdelen vervangen of gerepareerd worden? Dan zullen we met u bespreken of u dat graag direct wenst te doen, later of dat u misschien liever rondkijkt naar een nieuwe aanhanger of trailer, omdat de kosten anders te hoog worden. Na de BOVAG-onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een officieel rapport, inclusief jaarsticker. U kunt direct een afspraak maken bij onze werkplaats voor uw aanhanger of trailer onderhoud. Zien we u snel in het Friese Jelsum voor aanhangwagen / paardentrailer onderhoud?

Opvragen onderdelen en onderhoudsinformatie

Het is van belang om uw Titan aanhangwagen goed te onderhouden, dit kunnen wij voor u doen maar kan ook via BOVAG erkende onderhouds-, reparatiebedrijven. De beschikbare onderhouds- en reparatie informatie wordt op verzoek van iedere belanghebbende beschikbaar gesteld.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn om u het juiste onderdeel of informatie voor uw Titan aanhangwagen te kunnen leveren vragen wij u om onderstaande gegevens:

  • chassisnummer/ VIN nummer van het typeplaatje
  • een foto van het onderdeel
  • duidelijke omschrijving wat u nodig bent

Via onderstaande contact kunt u uw aanvraag doen:

  • business whatsapp: 058-2572445
  • mail: info@titanjelsum.nl
  • via onze aanhangwagenonderdelen webshop

Titan EU-bandenlabel

Vanaf mei 2021 is de wijze waarop banden worden gelabeld gewijzigd en is de Verordening (EU) 2020/740 van toepassing ter vervanging van Verordening (EU) 1222/2009. Hier treft u een overzicht aan van alle banden die wij in ons leveringsprogramma hebben, met daaraan gekoppeld het juiste label.

Omschrijving:Bandtype:Label band
Wiel + Band
185/60R12C
Bekijk label
Wiel + Band
195/50R13C
Bekijk label
Wiel + Band
185/70R13
Bekijk label
Wiel + Band
175R14C
Bekijk label
Wiel + Band
185R14C
Bekijk label
Wiel + Band
195
Bekijk label
Wiel + Band
195
Bekijk label
Bekijk label
Bekijk label
Bekijk label

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs