Humbaur aanhanger

Humbaur is een leidende Europese aanhangwagenfabrikant die zo’n 52.000 productie-eenheden per jaar verkoopt. Dankzij hoogwaardige componenten en de meest moderne productieprocessen weet u bij een Humbaur aanhanger zeker dat u een product van hoge kwaliteit koopt dat aan de nieuwste technieken voldoet.

  • Specialist in Humbaur aanhangers
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Humbaur trailer en aanhangwagen

De allereerste Humbaur aanhanger voor landbouwbedrijven werd al in 1957 verkocht. Vanaf 1980 gaat Humbaur ook aanhangwagens voor personenauto’s verkopen en in 1984 worden de eerste aanhangwagens voor personenauto’s zelf geproduceerd. Daar komen vanaf 1998 paardentrailers bij. Zo groeit het bedrijf uit tot een naam van formaat. Met ondertussen meer dan 415 modellen van 750 kg tot 50 ton totaalgewicht biedt Humbaur haar klanten een breed assortiment aan.

Een Humbaur trailer of aanhangwagen biedt de gebruiker zeer veel rijcomfort en een grote gebruiksvriendelijkheid. Van de robuuste, onderhoudsarme en duurzame Humbaur aanhangers heeft u jarenlang profijt. Op onze website ziet u direct welke aanhangers wij op dit moment in ons assortiment hebben. Filter ons aanbod door het gewenste laadvermogen, de afmetingen en de prijs te selecteren en vraag indien gewenst direct een vrijblijvende offerte aan voor bijvoorbeeld de Humbaur Single Alu 1600 of de Xanthos AERO 2400.

Bekijk alle Humbaur aanhangers Informatie aanvragen

Humbaur aanhangers op maat

Bij Titan maken we ook graag maatwerk mogelijk. We kunnen aan iedere Humbaur aanhanger naar wens opties toevoegen. Bespreek uw wensen met onze specialisten, dan gaan we graag voor u aan de slag. Op deze manier is het mogelijk het meeste plezier uit uw trailer of aanhangwagen te halen.

Wilt u liever (eerst) een trailer of aanhanger huren? Ook dat is mogelijk bij Titan. U kunt al voor een halve of een hele dag een aanhanger huren, en altijd voor een scherpe prijs. Informeer gerust of het op dit moment ook mogelijk is om een Humbaur trailer of aanhangwagen te huren. Ze ontdekt u direct of het merk bij u past! En wist u dat we ook occasion verkopen?

Bij Titan helpen we u graag van a tot z. Onze adviseurs staan zes dagen per week voor u klaar om u van advies op maat te voorzien. In onze showroom in Jelsum laten we u graag onze verschillende modellen in het echt zien. Vanuit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland hét adres voor een professionele aanhanger of trailer!

Een greep uit ons Humbaur assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs