Atec aanhangwagens

Atec is een bekende naam op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers. Het merk dankt zijn naamsbekendheid aan de kwaliteit die het merk keer op keer aflevert. Veiligheid, garantie en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn niet voor niets belangrijke waardes voor dit bedrijf. Daarom heeft Titan de producten van Atec graag in haar assortiment. Kijk snel online en ontdek of we uw favoriete model ook hebben!

  • Specialist in Atec aanhangwagens
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Atec paardentrailers

Atec is in Nederland een belangrijke leverancier van paardentrailers. Het merk levert ieder jaar meer dan 3500 producten van hoge kwaliteit aan dealers in binnen- en buitenland. Atec is in Nederland de grootste op het gebied van paardentrailers. Of u nu een paardentrailer voor de paardensport zoekt of voor recreatief gebruik, bij Atec slaagt u gegarandeerd.

Enkele bekende Atec paardentrailers zijn de Atec Starline Diamond en de Atec Olympialine. De Starline Diamond wordt ook wel een instapmodel genoemd, maar ook dit model is zeer compleet uitgevoerd, net als alle Atec paardentrailers. De Olympialine is een volpolyester paardentrailer met een uniek symmetrisch design. Of wat dacht u van de nieuwe generatie Atec paardentrailers, de Arcera, Thensa en Cicium? De vraag naar Atec paardentrailers is in ieder geval standaard groot.

Bekijk alle Atec aanhangers Informatie aanvragen

De voordelen van Atec paardentrailers

We benoemen graag enkele voordelen van Atec paardentrailers. Veiligheid en kwaliteit staan voorop, en dat is fijn als het om het vervoer van uw geliefde viervoeters gaat. Bij Atec vindt u een afwisselend, gevarieerd assortiment, waardoor u altijd wel een paardentrailer kunt vinden die aan uw wensen voldoet. De garantie en service zijn uitstekend, zodat u met een gerust hart een Atec paardentrailer kunt kopen. Met een paardentrailer van Atec kunt u vele jaren vooruit, en omdat ze zo’n lange levensduur hebben, is ook de inruilwaarde nog steeds aantrekkelijk. Tot slot kenmerkt een vooruitstrevend design de Atec paardentrailers.

Een Atec paardentrailer kopen

Is uw interesse in een Atec paardentrailer gewekt? Als trotse dealer helpen wij u graag aan een passende paardentrailer, of dat nu van Atec of een ander merk is. Dankzij meer dan 60 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren. Ook voor originele Atec onderdelen of ander producten van Atec bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons huidige aanbod gemakkelijk online of bezoek onze showroom in Jelsum. We zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Heeft u nu al vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Een greep uit ons Atec assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs