Hapert aanhanger

Hapert is al jaren een topmerk op het gebied van aanhangwagens. Met een Hapert aanhanger weet u zeker dat u veilig op pad kunt gaan naar uw plaats van bestemming. Uiteraard heeft ook Titan meerdere Hapert aanhangwagens in haar assortiment. Kijk snel online en ontdek of uw favoriete model er ook bij staat.

  • Specialist in Hapert aanhangwagens
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Hapert aanhangwagens

Wie kent ze niet, de Hapert Cobalt, Hapert Azure , Hapert Sapphire en de Hapert Indigo? Modellen die hun goede naam bewezen hebben en waar de vraag altijd groot naar is. En dat is ook niet voor niets, want Hapert ontwikkelt naar eigen zeggen de allersterkste en meest robuuste aanhangers van Europa. Uitermate geschikt voor veeleisende ondernemers en particulieren en gemaakt om elke klus te klaren. Hapert is dan ook marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangers.

We benoemen graag enkele voordelen van Hapert aanhangwagens. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, ze zijn modulair opgebouwd waardoor ieder basismodel naar wens uit te breiden is met diverse opties, ze zijn multifunctioneel inzetbaar en ze zijn door een beproefde lastechnologie het meest duurzaam van Europa. Dat zijn niet de minste voordelen! En omdat Hapert voortdurend innoveert, worden Hapert aanhangwagens alleen maar beter!

Bekijk alle Hapert aanhangwagens Informatie aanvragen

Aanhangwagen Hapert kopen

Wilt u een Hapert aanhanger kopen? Als één van Hapert’s trotse dealers helpen wij u graag in uw zoektocht naar de meest geschikte aanhangwagen. Of dat nu van Hapert of een ander merk is, met meer dan 60 jaar ervaring hebben wij voor ieder transportvraagstuk een passende oplossing. Bovendien kunnen wij dankzij onze eigen fabricagelijn gemakkelijk extra opties toevoegen aan uw Hapert aanhanger. Zo komen we samen tot de meest optimale aanhanger.

Bekijk ons aanbod Hapert aanhangwagens direct online of breng een bezoek aan onze showroom, waar ieder model overzichtelijk opgesteld staat. Van de Hapert Azure L-1 Aluminium, de Azure H-2 en de Sapphire L-2 tot de Cobalt HM-2 Ferro, de Indigo HF-2 Transporter en de Indigo LF-2. We zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag, om u van uitgebreid advies en extra informatie te voorzien. Heeft u nu al dringende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. Ook voor een onderhoudsafspraak kunt u direct contact opnemen! Zien we u snel?

Een greep uit ons Hapert assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs