Bücker Careliner

De Careliner S, M en L hebben al vele prijzen gewonnen. De geïntegreerde zadelkamer, de wendbaarheid, de aandacht voor details, het zijn stuk voor stuk kenmerken die ervoor zorgen dat Bücker Careliner paardentrailers in trek zijn. Bij Titan zijn we er trots op dat we deze trailers in ons assortiment aan kunnen bieden.

  • Specialist in Bücker Careliner trailers
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Bücker Careliner trailer

Bücker Careliner is een echt familiebedrijf en een vooraanstaande naam op het gebied van paardentrailers. Zo is zoon Tobias meervoudig wereldkampioen in de mensport en ook zijn broers Philipp en Sebastian zijn met de paardensport opgegroeid. Het kan dan ook niet anders dan dat de familie Bücker als geen ander weet waar een succesvolle paardentrailer aan moet voldoen. Met meer dan 35 jaar ervaring en het Westfaalse landschap als inspiratiebron is een Bücker Careliner trailer zeker een aankoop waar u geen spijt van krijgt.

De Careliner L is letterlijk het paradepaardje van Bücker Careliner. Met meer bewegingsvrijheid voor u en uw paard, een extra binnendeur en een uitschuifbare en draaibare zadelhouder een paardentrailer die u zeker in overweging zou moeten nemen. Mist u desondanks toch iets aan de Bücker Careliner trailer? Onze specialisten kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor maatwerk. Dankzij onze eigen productielijn kunnen wij extra opties gemakkelijk toevoegen.

Bekijk alle Bücker Careliner trailers Informatie aanvragen

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Bücker Careliner trailer of één van onze andere mooie merken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag uw vragen, geven u advies op maat en kunnen een vrijblijvende offerte voor u maken. We vertellen u ook graag meer over onze mogelijkheden voor het huren van een trailer en over de occasions die wij op dit moment op voorraad hebben staan, als u daar interesse in hebt.

U kunt ons complete aanbod op uw gemak bekijken op onze website, maar u bent ook van harte welkom in onze overdekte showroom in Jelsum. Hier hebben wij al vele klanten uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland naar tevredenheid mogen helpen. En omdat u uw trailer natuurlijk in topconditie wilt houden, verzorgen wij ook het onderhoud en eventuele reparaties.

Een greep uit ons Bücker Careliner assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs