Toiletwagens

Bij evenementen of het uitvoeren van langdurige werkzaamheden op locatie is het van belang dat bezoekers en medewerkers gewoon naar het toilet kunnen. Gelukkig hoeft u zich hier met de toiletwagens van Titan geen zorgen meer over te maken. Bekijk ons uitgebreide aanbod direct online of in de showroom!

  • Specialiast in bouw toiletwagens
  • Sinds 1950 een begrip
  • Eigen productielijn en jarenlange ervaring

Luxe toiletwagen

Bij Titan kunt u enkel en alleen een toiletwagen kopen van topkwaliteit. Onze toiletwagens zijn voorzien van een stevige en luxe opbouw die gemakkelijk schoon te maken is. De wagens zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen te verkrijgen. In ons aanbod vindt u niet alleen reguliere toiletmodules, maar ook mindervaliden toiletmodules. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de toiletwagen volledig naar wens ingericht te hebben. Dankzij onze eigen fabricagelijn en de meest ervaren specialisten is maatwerk bij Titan geen enkel probleem. Informeer er gerust naar!

Offerte aanvragen Stel uw vraag Informatie aanvragen

 

 

 

 

De voordelen van een mobiel toilet van Titan:

  • Toiletwagens in diverse afmetingen leverbaar
  • Diverse laadvermogens toiletwagens leverbaar
  • Uitvoering naar wens mogelijk
  • Ook mindervalide toiletwagens/units leverbaar
  • Hoogwaardig materiaal, gemakkelijk schoon te houden

Profiteer van direct uit voorraad leverbare modellen en een uitstekende service bij Titan. Bekijk ons complete aanbod online als u een toiletwagen wilt kopen. U kunt direct een offerte aanvragen voor de toiletwagen van uw keuze. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Jelsum waar u iedere toiletwagen van dichtbij kunt bekijken. Onze specialisten lopen er rond om u uitgebreid van advies en handige informatie te voorzien en al uw vragen te beantwoorden.

Maatwerk toiletwagens

Zij informeren u daarnaast graag over de mogelijkheden voor maatwerk. Op basis van uw wensen kijken we graag of we extra opties toe kunnen voegen aan uw mobiel toilet. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht. Al meer dan 60 jaar vindt u bij Titan alles onder één dak! We hebben dan ook al vele klanten uit Friesland en omstreken mogen helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies op maat. Informeer ook eens naar de mogelijkheden voor het huren van een toiletwagen, dan vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Zien we u snel?

toiletwagen laten maken toiletwagen laten maken toiletwagen laten maken toiletwagen laten maken toiletwagen laten maken toiletwagen laten maken toiletwagen laten maken toiletwagen laten maken toiletwagen laten maken

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs