Aanhanger kopen

Al meer dan 60 jaar is Titan een gevestigde naam in aanhangwagens. Door ons ruime assortiment kunt u bij ons voor elk transport een passende aanhanger kopen. Nieuw of gebruikt, klein of groot, wat uw wensen ook zijn, u slaagt gegarandeerd. Bekijk direct ons gevarieerde aanbod!

  • Dealer van alle top merken
  • Uniek door speciaalbouw
  • Sinds 1950 een begrip

Ruim aanbod aanhangers & trailers

Titan heeft een ruim aanbod aanhangers en trailers. Van steigeraanhangwagens en gesloten aanhangwagens tot autotransporters en paardentrailers en van bakwagens en plateauwagens tot koelwagens en veetrailers. Ook wat betreft merken bieden we een ruime keuze. Van Bucker Careliner, Humbaur en Hapert tot Brian James en van Saris, Hulco en Anssems tot Ifor Williams en Titan, het kan bijna niet anders dan dat ook uw keuze erbij zit. U kunt bovendien eenvoudig filteren in ons aanbod door het gewenste laadvermogen, budget, afmetingen en assen aan te geven. Of kom eens kijken in onze showroom!

Altijd een geschikte aanhanger te koop

Een aanhanger komt op veel momenten van pas. Bovendien mag u met een ongeremde aanhanger tot 750 kg gewoon in de meeste gevallen rijden met een B-rijbewijs. Voor een zwaardere, geremde aanhanger heeft u een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig. Dit is afhankelijk van het trekkend voertuig. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons eenvoudig een aanhanger kopen. Staat het type of model dat u zoekt er niet tussen? We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt product.

Met meer dan 60 jaar ervaring en veel kennis bij onze adviseurs adviseren we u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk. Dat kan een kant-en-klare oplossing zijn, maar een aanhanger op maat is ook mogelijk. Dankzij onze eigen fabricagelijn kunnen we de aanhanger in Friesland zo ontwerpen dat hij volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Zo garanderen we altijd een hoge kwaliteit!

Voor uw aanhanger naar Friesland

U kunt bij Titan niet alleen een aanhanger kopen, ook voor een (paarden)trailer en vele andere oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u niet op zoek naar een aanhanger die te koop is maar juist naar een partner die voor u het onderhoud kan verzorgen? Ook voor het onderhoud en eventuele reparaties kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in Jelsum!

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs