Aanhanger leasen

Niet iedereen heeft zomaar het benodigde bedrag voorhanden om een nieuwe aanhanger of trailer te kopen. Dan is een paardentrailer of aanhanger leasen bij Titan in Jelsum een goede optie. U kunt uw aanhangwagenpark toch uitbreiden, zonder hiervoor in één keer een grote investering te hoeven doen.

  • Sinds 1950 een begrip
  • Dealer van alle top merken
  • Levering door heel Nederland

Paardentrailer of aanhangwagen leasen

Bij Titan in Jelsum is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand een paardentrailer of aanhangwagen te leasen. Afhankelijk van uw budget, de voorkeur voor bepaalde merken en de tijdsduur dat u de aanhanger wilt leasen, kunt u een keuze maken uit ons aanbod. Voor een fractie van de prijs kunt u dan namelijk al veilig op pad. Tijdens de leaseperiode betaalt u maandelijks een aantrekkelijk vast bedrag, om de aanschafwaarde van uw aanhangwagen of paardentrailer door te leasen af te lossen. We bieden allerlei leasevormen aan. De lengte van de leasetermijn bepaalt u zelf. Hoe langer u een aanhangwagen gaat leasen, hoe lager het maandbedrag. De lease aanhanger of trailer komt bovendien als bedrijfsmiddel op uw balans te staan, terwijl u financiële ruimte overhoudt om ergens anders in te investeren.

over titan aanhangwagens

Vind de aanhanger die u wilt leasen

Ons aanbod aanhangers is zeer divers. Open en gesloten, enkelas en tandemas, gekoeld en met huif, u vindt het allemaal terug in ons assortiment. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Zij kijken daarbij ook welke aanhanger u met welk rijbewijs kunt leasen. Hetzelfde geldt voor paardentrailers. Ook hierin vindt u allerlei mogelijkheden wat betreft bijvoorbeeld laadvermogen en merk. Ideaal voor zowel recreatief gebruik als de paardensport!

Bekijk de vele aanhangers die u kunt leasen en maak uw keuze. U kunt het grootste gedeelte van de paardentrailers en aanhangwagens die u kunt leasen online bekijken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Jelsum. We zijn zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, geopend. Hier kunt u de aanhanger die u wilt leasen van dichtbij bekijken of u laten adviseren door één van onze specialisten. Zij beantwoorden graag al uw vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Aanhanger en trailer leaseprijs berekenen

Bereken hier direct de zakelijke leaseprijs voor uw paardentrailer of aanhangwagen

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs