Hulco aanhanger

Ook het van oorsprong Nederlandse merk Hulco verkopen we bij Titan. Met een Hulco aanhanger bent u verzekerd van veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Dat zorgt ervoor dat Hulco aanhangers breed inzetbaar zijn onder alle omstandigheden. Bekijk de verschillende Hulco aanhangwagens in ons assortiment en vraag direct een offerte aan.

  • Specialist in Hulco aanhangers
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Hulco aanhangers

Het vooruitstrevende bedrijf Hulco werd in 2003 in Tilburg opgericht. Al snel was de locatie in Tilburg te klein en werd er uitgeweken naar het Duitse Bad Bentheim. Hier is gelukkig voldoende ruimte om nog verder te groeien. Hulco aanhangers zijn ook van dermate hoge kwaliteit dat de vraag blijft.

Zo heeft iedere Hulco aanhanger een chassis bestaande uit kokerprofielen, wat ervoor zorgt dat de aanhangwagen niet te zwaar is, maar wel heel stabiel. Voor extra veiligheid zitten er geen reflectoren aan de zijkant van een Hulco aanhanger, maar echte verlichting. In combinatie met de grote achterlichten, die ook te zien zijn wanneer de achterklep open is, zorgt dit ervoor dat u voor andere weggebruikers perfect zichtbaar bent. Bij het ontwerp van alle Hulco aanhangwagens, en ook de Hulco trailers, schamelwagen en Hulco machinetransporter, wordt er gedacht vanuit de gebruiker.

Bekijk alle Hulco aanhangers Informatie aanvragen

Maatwerk mogelijk

Iedere Hulco aanhanger heeft standaard al een royale uitrusting met een lage laadvloer en volop bindmogelijkheden om snel te kunnen laden en lossen. Als u desondanks nog opties mist, voegen wij die graag voor u toe. Onze eigen productielijn en ervaren specialisten maken uw aanhanger probleemloos helemaal naar wens. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

Op onze website ziet u direct welke Hulco aanhangers wij kunnen leveren, zoals de Hulco Medax-2 3500 en de Terrax-2 3500. Hiervoor kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wilt u liever een bezoek brengen aan onze overdekte showroom om ons complete aanbod van dichtbij te bekijken? U bent zes dagen per week van harte welkom in Jelsum. Onze adviseurs kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en uw wensen om zo tot de meest optimale oplossing voor uw transportvraagstuk te komen. Als het geen kant-en-klare oplossing is, deinzen we zeker niet terug voor maatwerk. Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij iedere uitdaging aan! Zien we u snel?

Een greep uit ons Hulco trailers assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs