Koelaanhanger

Bij de opslag en het vervoer van gekoelde producten is het belangrijk om zeker te weten dat de producten ook daadwerkelijk gekoeld blijven. Hiervoor is een koelaanhanger de ideale oplossing. Deze koelaanhangwagen is, naast het vervoeren, uitermate geschikt voor gebruik bij evenementen, als extra koelcel, of voor koude opslag.

  • Specialiast in koelaanhangers
  • Sinds 1950 een begrip
  • Eigen productielijn en jarenlange ervaring

Koelaanhangwagen: gekoelde oplossing op maat

De koelaanhanger is te koop in verschillende maten en uitvoeringen. Elke van deze uitvoeringen is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Ruwweg zijn de koelwagens in te delen in twee verschillende soorten. Er is een koelaanhangwagen met isolatie in het dak en wanden van 25mm dik, en een koelaanhanger waarbij ook de vloer geïsoleerd is. Deze heeft wanden met een dikte van 55mm. In beide gevallen is de temperatuur in te stellen van +10 graden tot -5 graden. Ook qua afmetingen zijn er verschillende mogelijkheden zodat u altijd de ideale koelaanhanger heeft voor uw behoeften.

Offerte aanvragen Stel uw vraag Informatie aanvragen

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op of kom langs om een koelaanhanger te kopen

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe koelaanhangwagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het ruime aanbod aanhangwagens van Titan kunt u ook op uw gemak online bekijken. Filter bijvoorbeeld op hoogte, laadvermogen of prijs. Komt u liever even langs in onze showroom in Jelsum? U bent zes dagen per week van harte welkom! Onze specialisten staan voor u klaar om u van A tot Z te begeleiden in uw zoektocht naar de juiste aanhangwagen.

Bij Titan kunt u niet alleen een koelaanhanger kopen. Uw koelaanhangwagen wordt waarschijnlijk zeer regelmatig gebruikt. Om ervoor te zorgen dat hij zo lang mogelijk in topkwaliteit blijft en gebruikt kan worden, is het verstandig hem ieder jaar een onderhoudsbeurt te geven. Hiervoor kunt u direct een afspraak inplannen bij onze werkplaats. We helpen u graag waar we kunnen!

Informeer daarnaast eens of er in ons aanbod occasions een koelwagen te koop staat. Vanuit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland komen onze klanten gereden om ons afwisselende aanbod te bekijken. En dat al ruim 60 jaar! Bent u benieuwd of er voor u ook iets tussen zit? Dan zien we u ook graag binnenkort in Jelsum!

koelaanhangwagen laten maken koelaanhangwagen laten maken koelaanhangwagen laten maken koelaanhangwagen laten maken koelaanhangwagen laten maken koelaanhangwagen laten maken

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs