Anssems aanhanger

De Anssems aanhanger maakt zijn reputatie als onverslijtbare aanhangwagen zeker waar. Met de modernste technologieën is de nieuwe lijn Anssems aanhangwagens ontworpen en in de markt gezet. In het gevarieerde assortiment van Titan vindt u dan ook zeker een ruim aanbod Anssems aanhangers.

  • Specialist in Anssems aanhangwagens
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Anssems aanhangwagens

Anssems begon zijn lange geschiedenis in 1977 in het Brabantse Hulten. Vanwege de snelle groei verhuisde het bedrijf in 1992 naar Rijen, van waaruit de verschillende Anssems aanhangwagens nu nog steeds geproduceerd worden. Sinds 2003 worden naast professionele aanhangwagens ook veelzijdige aanhangers voor de consumentenmarkt ontwikkeld. De nieuwe productlijn voldoet volledig aan de eisen van deze tijd; een licht maar zeer sterk chassis afgewerkt met degelijke assen, verlichting en allerlei handige details. En dat ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Op de website van Titan kunt u op uw gemak, vanuit uw luie stoel, bekijken of wij op dit moment een Anssems aanhanger in ons assortiment hebben die u aanspreekt. Door het aanbod te filteren op bijvoorbeeld prijs, afmetingen en laadvermogen ziet u direct de mogelijkheden. Daarnaast bieden we ook maatwerk aan. Iedere Anssems aanhanger kunnen we volledig op maat afleveren door extra opties toe te voegen. Onze adviseurs gaan hier graag met u over in gesprek.

Bekijk alle Anssems aanhangers Informatie aanvragen

Erkend Anssems aanhangwagens dealer

Titan is een erkend Anssems aanhangwagens dealer. In ons aanbod vindt u dan ook altijd een ruime selectie Anssems aanhangwagens. Deze ziet u niet alleen online, in onze overdekte showroom in Jelsum staan ze overzichtelijk voor u opgesteld. Loop eens rond en laat u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag in uw zoektocht naar de meest geschikte (Anssems) aanhanger. Ook onze andere mooie merken kunt u hier van dichtbij bekijken.
Bij Titan vindt u alles op één en hetzelfde adres. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook aanhangers verhuren en dat wij naast nieuwe ook een ruim aanbod gebruikte aanhangers verkopen? En wist u dat wij een goed geoutilleerde werkplaats hebben waar onze erkende keurmeesters ervoor zorgen dat uw aanhanger na aankoop in topconditie blijft? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, wanneer u vragen hebt of graag een vrijblijvende offerte toegestuurd krijgt.

Een greep uit ons Anssems assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs