Boottrailer

Voor het transporteren van kleine boten en (meerdere) roeiboten is een boottrailer op maat zeer belangrijk. Hierbij spelen de grootte van de boot of het aantal roeiboten dat vervoerd moet worden een grote rol bij het bepalen van de ideale botenwagen. Titan helpt u graag in uw zoektocht naar de meest geschikte boottrailer!

  • Specialiast in bouw Boottrailer
  • Sinds 1950 een begrip
  • Eigen productielijn en jarenlange ervaring

Botenwagen in verschillende uitvoeringen

Omdat elk vervoer van boten verschillend is, zijn er ook verschillende typen botenwagens. Niet alleen kunt u kiezen uit een geremde boottrailer of een ongeremde variant, maar ook het aantal assen en eventuele aanvullende wensen kunnen invloed hebben op welk type het beste bij u past. Er zijn botenwagens met een enkele as te koop, met meerdere assen zoals een 3-asser, en zelfs BE-opleggers voor het vervoer van boten zijn te verkrijgen. Altijd met een optimale wegligging!

Offerte aanvragen Stel uw vraag Informatie aanvragen

 

 

 

 

Of het nu om een standaard botenwagen gaat of om een speciaal op maat gemaakte boottrailer, Titan staat voor u klaar. Online ziet u direct welke boottrailer u kunt kopen die direct uit voorraad leverbaar is. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor een botenwagen op maat? Onze specialisten gaan graag met u aan tafel om de mogelijkheden voor speciaalbouw te bespreken. Hierbij kunt u zelf aangeven aan welke specificaties de botenwagen dient te voldoen. Of u nu kiest voor een botenwagen van één van onze topmerken of voor een speciaalbouw boottrailer, u weet zeker dat u uw boot veilig en gemakkelijk kunt vervoeren!

Boottrailer kopen in Friesland

Wilt u een boottrailer kopen? Naast ons online aanbod zou u ook zeker eens voor een boottrailer naar Friesland moeten komen. Hier staat ons aanbod overzichtelijk voor u opgesteld zodat u in een oogopslag de ‘standaard’ mogelijkheden ziet. De showroom in Jelsum is zes dagen per week geopend. Onze specialisten kunnen u dan ook direct over de mogelijkheden voor speciaalbouw vertellen, want ook voor u gaan we graag aan de slag. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen in onze werkplaats waar we onderhoud aan boottrailers uitvoeren. Zien we u snel in onze showroom, werkplaats of online?

boottrailers en bootwagens laten maken boottrailers en bootwagens laten maken boottrailers en bootwagens laten maken boottrailers en bootwagens laten maken boottrailers en bootwagens laten maken boottrailers en bootwagens laten maken boottrailers en bootwagens laten maken boottrailers en bootwagens laten maken boottrailers en bootwagens laten maken

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs