Verkoopwagens

Verkoopwagens werken vanuit de basis het beste wanneer deze precies op maat voor de klant gebouwd worden. Een ondernemer die gekoelde dranken of ijs verkoopt, heeft nu eenmaal hele andere wensen dan een verkoper van warme gerechten. Bekijk de mogelijkheden voor een maatwerk marktwagen van Titan.

  • Specialiast in bouw verkoopwagens
  • Sinds 1950 een begrip
  • Eigen productielijn en jarenlange ervaring

Marktwagen op maat

Bij de verkoopwagens van Titan wordt extra aandacht besteed aan het op maat maken van de aanhangwagen. Want er is nogal een verschil tussen de benodigde opties voor een marktwagen voor vis, vlees, friet of snacks en een marktwagen voor koffie, döner, poffertjes of churros. Samen met u kijken we naar de indeling die bij uw wensen past. Van een oliebollenkraam tot een hamburgerkraam, kippengril of een verkoopwagen als snackwagen, we gaan de uitdaging graag aan.

Offerte aanvragen Stel uw vraag Informatie aanvragen

 

 

 

 

Wanneer u een verkoopwagen gaat kopen, zullen we allereerst met u om tafel gaan om precies te bepalen aan welke eisen de wagen moet voldoen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de indeling van de verkoopwagen, maar ook naar het chassis en de opbouw van de verkoopwagen. De verkoopwagens zijn in verschillende formaten op te bouwen waardoor u nooit ruimte te kort zult komen. Daarnaast kunt u door de opbouw op maat ook de uitstraling krijgen die het beste bij uw product past. Wij hebben altijd een geschikte loempia/hotdog/…verkoopwagen te koop!

Luxe en kwaliteit gericht op gebruiksgemak

De verkoopwagens van Titan kenmerken zich door een kwalitatief hoogwaardige constructie van zowel het chassis als de opbouw van de aanhangwagen. Door het hoogwaardige interieur en de luxe uitstraling zullen uw producten het beste tot hun recht komen zonder in te hoeven boeten op het gebruiksgemak voor u als verkoper. Afhankelijk van uw werkzaamheden komen we graag met een slim idee op maat om uw marktwagen nog meer naar wens te maken.

Een voorbeeld van onze verkoopwagens kunt u ook in onze inspirerende showroom in Jelsum komen bekijken. Hier staan wij zes dagen per week voor u klaar om u te helpen, informeren en inspireren. Al meer dan 50 jaar staan wij in Friesland, en zelfs in Groningen, Overijssel, Drenthe, Noord-Holland en Flevoland, bekend om onze uitstekende service, concurrerende prijzen en praktische oplossingen!

verkoopwagen laten maken verkoopwagen laten maken verkoopwagen laten maken verkoopwagen laten maken verkoopwagen laten maken verkoopwagen laten maken verkoopwagen laten maken verkoopwagen laten maken verkoopwagen laten maken

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs