Steigeraanhanger

Een steigeraanhanger is ideaal om een steiger mee naar een klus te kunnen nemen. In het ruime assortiment van Titan vindt u ook een ruim aanbod steigeraanhangers om ieder soort steiger veilig mee te kunnen vervoeren. Direct uit voorraad leverbaar en voor een eerlijke prijs. Kijk snel online of bezoek onze showroom!

  • Specialiast in steigeraanhangers
  • Sinds 1950 een begrip
  • Eigen productielijn en jarenlange ervaring

Voor iedere steiger een aanhanger

Een steigeraanhanger werkt veilig en praktisch om uw steiger van a naar b te brengen. Op deze manier voorkomt u dat uw steiger beschadigt en kunt u hem na een klus op de aanhanger laten staan totdat u aan de volgende klus begint. Hierdoor hoeft u in uw bedrijf geen aparte ruimte voor de steiger te reserveren en blijft u niet aan het laden en lossen. U bespaart dus ook nog eens tijd! Als ondernemer wilt u natuurlijk niet onnodig lang bezig zijn met het vervoeren en opbouwen van uw steiger. Tegelijk met het bestellen van een steiger kunt u nu ook een passende aanhanger bestellen.

Offerte aanvragen Stel uw vraag Informatie aanvragen

 

 

 

 

De onderdelen van de steiger kunt u op de aanhanger op aparte plaatsen opbergen en vastleggen. Alle onderdelen van de steiger hebben hun eigen plek op de aanhangwagen, waardoor u de steiger meteen in de opslag kunt stallen. En zo valt het ook direct op als u een onderdeel mist. Een speciale steigeraanhanger maakt efficiënt werken een stuk gemakkelijker waardoor u snel aan de volgende klus kunt beginnen. Uw steiger in de aanhangwagen vervoeren kan gewoon met rijbewijs B.

Meer informatie over een (steiger)aanhangwagen

Met een (steiger)aanhangwagen van Titan zult u niet alleen verzekerd zijn van veilig en vertrouwd vervoer van uw steiger, maar u bespaart ook nog eens tijd met het opbouwen en afbreken van uw steiger. Wanneer u vervolgens snel naar een klus toe wilt, hoeft u slechts de (steiger)aanhanger aan uw auto te koppelen, en u bent klaar om te vertrekken. Doordat de steigeraanhanger universeel gebouwd wordt, kunt u deze met praktisch elke steiger gebruiken.

Voordelen steigeraanhanger kopen

  • Rolsteiger staat altijd klaar voor gebruik
  • Tijdbesparend, niet overbodig laden en lossen van de steiger
  • Gewone aanhangwagen altijd paraat voor ander gebruik
  • Ideale opslag van rolsteiger
  • Universeel voor meerdere merken rolsteigers
  • Overzichtelijke en ordelijke opslag van rolsteigers

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

steigeraanhanger steigeraanhanger steigeraanhanger steigeraanhanger steigeraanhanger steigeraanhanger steigeraanhanger steigeraanhanger

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs