Ifor Williams

Ifor Williams is met een geschiedenis van ruim 60 jaar één van de meest gevestigde namen op het gebied van trailers. Ook van deze Britse fabrikant heeft Titan een ruim aanbod trailers te koop. Bekijk de mogelijkheden op uw gemak online of breng een bezoek aan onze overdekte showroom!

  • Specialist in Ifor Williams
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Gevarieerd assortiment

De Britse marktleider Ifor Williams heeft sinds 1958 al zo’n 600.000 trailers op de markt gebracht in meer dan 1000 verschillende varianten. Van internationale ruiters en loodgieters tot landbouwers en bouwaannemers, ze weten allemaal de weg naar Ifor Williams te vinden. Met een Ifor Williams trailer weet u zeker dat u een kwalitatief hoogstaande trailer koopt die sterk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Er wordt continue gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit en de trailers worden regelmatig aan zeer zware testen onderworpen. Een Ifor Williams trailer behoudt zijn waarde!

De balk-assen en parabolische bladveren van een Ifor Williams trailer zorgen voor een opvallend, onverwoestbaar ontwerp. Bekijk op uw gemak welke Ifor Williams trailers wij in ons assortiment hebben, zoals de Ifor Williams HBX506, HB506 of de GP126 of GX 126 met oprijplaten. U kunt het aanbod eenvoudig filteren op prijs, afmetingen en laadvermogen. Als erkend dealer mogen wij u bovendien regelmatig blij maken met de beste Ifor Williams deals in Nederland.

Bekijk alle Ifor Williams aanhangers Informatie aanvragen

Beste Ifor Williams deals van Nederland

Ook in onze overdekte showroom profiteert u van de aantrekkelijkste Ifor Williams deals van Nederland. We zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Hier staan onze adviseurs voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar de meest geschikte trailer. Vanuit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland wisten al vele klanten ons te vinden en hielpen wij hen met de beste oplossing voor hun transportvraagstuk.

Wilt u nog scherpere Ifor Williams deals? Kijk dan eens naar ons aanbod occasions. Stuk voor stuk trailers die nog in uitstekende staat verkeren maar voor een veel scherpere prijs over de toonbank mogen. Iedere trailer kunnen wij indien gewenst met allerlei extra opties op maat maken. Onze eigen fabricagelijn leent zich hier uitstekend voor. Met ruim 60 jaar ervaring gaan onze specialisten iedere uitdaging aan, want als een kant-en-klare oplossing niet volstaat, is maatwerk het beste alternatief.

Een greep uit ons Ifor Williams assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs