Luchtgeveerde aanhangwagens

Een luchtgeveerde aanhanger is redelijk uniek in Nederland. Door de onafhankelijke luchtvering rijden deze aanhangers zeer comfortabel. Bekijk op uw gemak het gevarieerde aanbod van Titan of breng een bezoek aan onze showroom in Jelsum. Met A-merken als Tohaco slaagt u bij ons gegarandeerd!

  • Specialiast in Luchtgeveerde aanhangwagens
  • Sinds 1950 een begrip
  • Eigen productielijn & jarenlange ervaring

Luchtgeveerde aanhangwagen

Een luchtgeveerde aanhangwagen rijdt niet alleen erg comfortabel, maar ook nog eens zeer veilig. Omdat het zwaartepunt van deze aanhangwagen zeer laag ligt en de aanhangwagen altijd optimaal geveerd is, is het veilig rijden. Dat het zwaartepunt zo laag ligt, heeft bovendien als grote voordeel dat de laadvloer geheel vlak gelegd kan worden, waardoor een oprijplaat of laadklep niet meer nodig is. Van machines en hoogwerkers tot pallets en motoren, u het eenvoudig op de laadvloer plaatsen.

Titan is al meer dan 60 jaar een gevestigde naam. Door ons ruime assortiment, nieuw en gebruikt, klein en groot, kunt u voor ieder transport bij Titan een luchtgeveerde aanhanger kopen. U kunt ons aanbod eenvoudig filteren door het gewenste laadvermogen, de afmetingen of de prijs te selecteren en u ziet direct welke luchtgeveerde aanhangwagen aan uw wensen voldoet. Zowel particulieren als bedrijven helpen wij graag aan de juiste aanhangwagen.

Offerte aanvragen Stel uw vraag Informatie aanvragen

Aanhanger op maat

U bent ook van harte welkom om ons aanbod van dichtbij te komen bekijken in onze showroom. Loop op uw gemak rond en ontdek wat Titan u allemaal te bieden heeft. Staat de luchtgeveerde aanhanger die u voor ogen heeft er niet bij? Onze adviseurs kijken ook graag met u mee naar de mogelijkheden voor maatwerk. Dankzij een eigen productielijn kunnen we veel mogelijk maken. Zo garanderen we niet alleen product dat volledig aan uw wensen voldoet maar ook nog eens een hoge kwaliteit heeft.

Bent u niet alleen op zoek naar een nieuwe aanhanger, maar ook naar een partner die voor u het onderhoud kan verzorgen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze keurmeesters verzorgen naast onderhoud ook eventuele reparaties aan de aanhangwagen. Dankzij Titan kunt u altijd veilig op pad! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

luchtgeremde aanhanger Luchtgeremde-aanhangwagen-5 Luchtgeremde aanhangwagen

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs