Aanhanger chassis

Naast de aanhangwagens die door ons voorzien van een complete opbouw worden afgeleverd, kan het natuurlijk ook zo zijn dat u op zoek bent naar een aanhangwagen waarop u eigen apparatuur wilt plaatsen. Ook voor een aanhanger chassis bent u bij Titan aan het juiste adres. Bekijk onze verschillende mogelijkheden online!

  • Specialiast in Aanhanger chassis
  • Sinds 1950 een begrip
  • Eigen productielijn en jarenlange ervaring

Chassis aanhangwagen te koop

Een chassis is de basis voor een aanhangwagen. Met een dergelijk aanhanger chassis kunt u bijvoorbeeld een grote generator mobiel maken zodat u deze op elke gewenste locatie kunt gebruiken, een watertank meenemen of een versnipperaar vervoeren. Bij een chassis aanhangwagen is het van zeer groot belang dat deze precies op maat gemaakt wordt voor de lading die u wilt vervoeren. Bij de aanschaf van een chassis aanhangwagen zullen we dan ook door middel van een uitgebreide intake samen met u bepalen hoe de aanhangwagen eruit komt te zien. Hierbij zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos, en door onze jarenlange ervaring is geen klus ons te groot of gecompliceerd. Onze eigen productielijn zorgt ervoor dat we direct voor u aan de slag kunnen!

Offerte aanvragen Stel uw vraag Informatie aanvragen

 

 

 

 

Bespreek uw wensen en eisen, dan zorgen wij ervoor dat er een sterk, robuust aanhanger chassis geleverd wordt. Op onze website krijgt u al een goede indruk van onze vele mogelijkheden, onze service en ons vakmanschap. Ook in onze showroom in Jelsum bent u uiteraard van harte welkom. Hier kunt u met eigen ogen bekijken waar Titan voor staat. Ziet u een enkelasser of tandemasser chassis aanhangwagen te koop staan die u aanspreekt? Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende uitvoeringen, eerlijke prijzen en toe te voegen extra opties.

Aanhangwagen chassis kopen? Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden, advies op maat of wanneer u direct een aanhangwagen chassis wilt kopen belt u vrijblijvend met onze klantenservice. We helpen u graag! Dat doen we al meer dan 60 jaar voor klanten uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Flevoland en omstreken. Bovendien kunt u ook voor het onderhoud bij ons terecht. Plan hiervoor direct een afspraak bij onze werkplaats in. Bij Titan in Jelsum vindt u alles onder één dak!

aanhanger chassis aanhanger chassis aanhanger chassis aanhanger chassis aanhanger chassis aanhanger chassis aanhanger chassis aanhanger chassis aanhanger chassis

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs