Glaswagen

Glasplaten en kozijnen vervoert u veilig en snel met een speciale glaswagen. Het vervoeren van glas en kozijnen is een taak die met zorg gedaan moet worden. Het is dan ook des te belangrijker dat u dit kunt doen met een goede glas aanhangwagen. Bekijk het uitgebreide aanbod van Titan online of in de showroom.

  • Specialiast in glaswagens
  • Sinds 1950 een begrip
  • Eigen productielijn en jarenlange ervaring

Optimale constructie voor beschermd vervoer van glas in de aanhanger

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een constructie weten neer te zetten die niet alleen erg robuust is, maar tegelijkertijd zorgt voor optimaal werkgemak bij het vervoeren van delicate producten als glasplaten en kozijnen. Zo wordt bij de constructie van de glaswagen gebruikgemaakt van gegalvaniseerd ijzerwerk dat voorzien is van weersbestendige hardhouten vastzetlatten. De aanhangwagen voor glas wordt verder voorzien van gelaste kokerprofielen met een speciaal glasrekprofiel. Zo ontstaat een bijzonder stevige glasresteel opbouw.

Als laatste wordt het glasrekprofiel voorzien van een degelijk inlegrubber. Met de juiste glasbok aanhanger weet u zeker dat u uw glaswerk en kozijnen heel op de plaats van bestemming krijgt, en dat u deze met gemak kunt in- en uitladen. Wilt u nog extra opties toevoegen aan de (glas)aanhanger? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden voor maatwerk.

Offerte aanvragen Stel uw vraag Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een glasresteel aanhangwagen

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe glasresteel aanhangwagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Jelsum. Onze adviseurs helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste glaswagen. Is het na regelmatig gebruik van uw (glas)aanhanger nodig om hem een onderhoudsbeurt te geven? Titan beschikt eveneens over een zeer deskundige werkplaats waar onze erkende keurmeesters uw aanhanger met glasresteel uitstekend kunnen onderhouden.

Voor een aanhangwagen met glasresteel komen onze klanten al meer dan 60 jaar naar Titan. In de wijde omgeving van Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland staan wij bekend om onze expertise, service en vakmanschap. Met vooraanstaande merken en de meest ervaren specialisten is uw vervoersvraagstuk bij ons in goede handen. We zoeken graag de beste oplossing voor u zodat u veilig op pad kunt gaan!

glaswagen laten maken glaswagen laten maken glaswagen laten maken glaswagen laten maken glaswagen laten maken glaswagen laten maken glaswagen laten maken

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs