SARIS aanhangers

De slogan van SARIS luidt: Op een echte SARIS kun je bouwen. Dat geeft direct aan met wat voor kwaliteit u hier te maken heeft. Bij Titan in Jelsum vindt u een ruim aanbod SARIS aanhangers in verschillende prijsklassen, afmetingen en laadvermogens. Bekijk ons gevarieerde aanbod online of breng een bezoek aan onze showroom.

  • Specialist in SARIS aanhangers
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

SARIS aanhanger kopen

Het merk SARIS bestaat al sinds 1959 en heeft vanaf die tijd laten zien voortdurend te werken aan nóg betere producten. De ervaringen van professionals, gebruikers en dealers worden gecombineerd tot een robuuste, veilige aanhanger. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met twee jaar garantie is een SARIS aanhanger een betrouwbare, professionele partner voor elke vakman.

Het Brabantse familiebedrijf SARIS komt met een hele lijn aan modellen, zoals de Woody, McAlu (Pro), King, Magnum, Pearl en Royal Giant. U kunt al deze modellen in het online aanbod van Titan bekijken en eenvoudig filteren op prijs, afmeting of laadvermogen. Heeft u een SARIS aanhanger gezien die u aanspreekt? Vraag dan direct een offerte aan! Daarbij maken we ook graag een vrijblijvende prijsopgave voor eventuele extra opties die u aan uw aanhanger toe wilt voegen. Dankzij onze ruime ervaring en eigen fabricagelijn is maatwerk namelijk geen enkel probleem.

Bekijk alle SARIS aanhangers Informatie aanvragen

Meer informatie over SARIS aanhangwagens

Titan is er trots op als enige bedrijf in Nederland al meer dan 60 jaar erkend dealer te zijn van SARIS aanhangers. Niet alleen online maar ook in onze showroom in Jelsum kunt u het inspirerende aanbod SARIS aanhangwagens bekijken. Alle aanhangers staan hier overzichtelijk voor u opgesteld om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Ook lopen onze adviseurs er rond om u van deskundig advies op maat te voorzien, uw vragen te beantwoorden en extra informatie te geven over bijvoorbeeld de mogelijkheden voor maatwerk SARIS aanhangers.

Wilt u een SARIS aanhanger kopen, zoals de Saris McAlu Pro DV75, de DV135 opbouw of de PK 30 3-zijdig kipbaar? We helpen u graag. Wist u dat u ook voor het huren van een aanhanger en voor SARIS occasions bij ons terecht kunt? Hiervoor stellen we een steeds wisselend aanbod beschikbaar. Zelfs voor het jaarlijkse onderhoud aan uw aanhanger bent u bij ons aan het juiste adres. U leest het, bij Titan vindt u alles onder één dak!

Een greep uit ons Saris assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs