Titan Aanhangwagens

Naast de vele bekende merken aanhangers en trailers die wij verkopen, kunt u bij Titan ook ons eigen merk Titan Aanhangwagens kopen. Met een eigen fabricage- en productielijn maken we alles in huis en kunnen we ieder type en model compleet naar uw wensen aanpassen. Bekijk de verschillende mogelijkheden direct online!

  • Specialist in aanhangwagens & trailers
  • Sinds 1950 een begrip
  • Levering door heel Nederland

Ambachtlik makke in Fryslân

Onze eigen Titan Aanhangwagens worden in huis ontworpen en geproduceerd. Daarbij zijn vele aanpassingen en opties mogelijk. Samen met u bespreken we graag uw wensen zodat we tot een ontwerp op maat kunnen komen. Onze specialisten gaan met iedere uitdaging aan de slag om ook voor uw transportvraagstuk de meest optimale oplossing te realiseren. Naast aanhangwagens maken we ook al ruim 40 jaar paardentrailers en veetrailers in huis. Met name bij de veetrailers zijn specifieke afmetingen en draagvermogens mogelijk. Onze Titan trailers staan bekend om hun kwaliteitsstempel “ambachtlik makke in Fryslân”. Ambachtelijk gemaakt dus!

Het complete aanbod Titan Aanhangwagens vindt u op onze website. Hier ziet u in één overzicht welke modellen we op voorraad hebben en kunt u gemakkelijk filteren op afmetingen, laadvermogen en prijsklasse. Heeft u een model gezien dat u aanspreekt? Vraag dan direct een offerte aan!

Bekijk alle Titan aanhangers Informatie aanvragen

Bezoek onze showroom

U bent ook van harte welkom in onze overdekte showroom in Jelsum. We zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Hier staan permanent 25 verschillende paardentrailers opgesteld in diverse uitvoeringen en materialen (hout, aluminium en polyester) en zo’n 250 verschillende aanhangwagens. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar. Aankoppelen en rijden!

Onze adviseurs helpen u graag de diverse merken te vergelijken en te kiezen welke aanhangwagen het beste bij uw specifieke wensen en uw budget past. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u van aanvullende informatie te voorzien. Met meer dan 60 jaar ervaring is geen vraag of verzoek ons te gek! Wilt u liever een aanhangwagen of trailer huren of bent u eigenlijk op zoek naar een tweedehands model? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. En ook voor het onderhoud en eventuele reparaties aan uw aanhanger kunt u bij ons terecht. Voor het totaalplaatje dus!

Een greep uit ons Titan assortiment

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs