Onderhoud en reparatie

Om te zorgen dat u lange tijd kunt genieten van uw aanhanger of trailer is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw goederen op een veilige manier op de plaats van bestemming zullen aankomen. Dankzij onze eigen productielijn hebben wij standaard een groot assortiment aan reserve onderdelen. Hierdoor kunnen veel reparaties snel worden uitgevoerd.

Bovag onderhoud

Bovag logo

Om de kwaliteit van het onderhoud en reparaties te kunnen garanderen zijn wij aangesloten bij de Bovag. De Bovag adviseert om bij regelmatig gebruik de aanhanger jaarlijks te laten onderhouden. Bij incidenteel gebruik zoals vakanties volstaat tweejaarlijks onderhoud.

Dit onderhoud wordt gedaan door gecertificeerde keurmeesters die een hiervoor een opleiding van de Bovag gehad hebben. Met behulp van een uitgebreide checklist wordt uw aanhanger van dissel tot as langsgelopen en waar nodig worden onderdelen vervangen of gerepareerd. Alles wordt vastgelegd in een uitgebreid keuringsrapport en wanneer de aanhanger erkend voor de jaarlijkse VCA keuringen en ISO certificeringen voor bedrijven.

Schade aan de aanhangwagen

rdw erkend bedrijfIn het geval dat uw aanhanger onverhoopt schade oploopt kunnen wij u zeer snel van dienst zijn. We zorgen er niet alleen voor dat de reparaties snel en vakkundig worden uitgevoerd met hoge kwaliteit onderdelen, maar we helpen u ook met de administratieve afhandeling. We zorgen ervoor dat de juiste informatie bij de verzekeringsexpert aangeleverd wordt en zorgen voor een Bovag expertiserapport. Indien nodig zullen wij ook de verzekeringsexpert bij ons op locatie ontvangen om verdere toelichting te geven voor het afronden van de verzekeringskwestie. En voor u is het natuurlijk altijd mogelijk om gebruik te maken van een van onze leen- of huuraanhangers.

Wanneer u vooraf een prijsindicatie van de te verwachten kosten wilt hebben is dit altijd mogelijk. Onze monteurs maken dan eerst een overzicht met de te verwachten werkzaamheden. U kunt dan beslissen wat u wilt laten repareren / vervangen. Ook bij onverwachte kosten wordt u altijd eerst door ons op de hoogte gesteld.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor onderhoud of reparatie van uw aanhanger? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs onze showroom in Jelsum. Onze adviseurs helpen u graag.

titan2

1-640-x-351

werkplaats aanhangwagens