Glasresteelaanhangwagens

Het vervoeren van glas en kozijnen is een taak die met zorg gedaan moet worden. Het is dan ook des te belangrijker dat u dit kunt doen met een goede aanhangwagen. Met de juiste glasrestelen weet u zeker dat u uw glaswerk en kozijnen heel op de plaatst van bestemming krijgt, en dat u deze met gemak kunt in- en uitladen.

Optimale constructie voor beschermd vervoer

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een constructie weten neer te zetten die niet alleen erg robuust is, maar tegelijkertijd zorgt voor optimaal werkgemak bij het vervoeren van delicate producten als glasplaten en kozijnen. Zo wordt bij de constructie van de glasrestelen gebruik gemaakt van gegalvaniseerd ijzerwerk die zijn voorzien van weersbestendige hardhouten vastzetlatten. De aanhangwagens worden verder voorzien van gelaste kokerprofielen met een speciaal glasrekprofiel. Als laatste wordt het glasrekprofiel voorzien van een degelijk inlegrubber.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe glasresteel aanhangwagen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs onze showroom in Jelsum. Onze adviseurs helpen u graag.

glasresteel aanhangwagen