• Sinds 1950 een begrip
  • Dealer van alle top merken
  • Uniek door speciaalbouw

Vacature vakantiehulp/ zaterdaghulp

Over Titan Aanhangwagens

Titan Aanhangwagens is specialist in de constructie en verkoop van aanhangwagens, paardentrailers, veetrailers en speciaalbouw. We zijn landelijk dealer van alle topmerken (nieuw en gebruikt) en leveren veel uit voorraad. Naast verkoop en verhuur kunnen klanten bij ons terecht voor het onderhoud en de reparatie van hun aanhangwagens.

Gezocht: aanpakker voor zaterdag en vakantie

We hebben per direct ruimte voor iemand die wat wil bijverdienen. Werk je graag met de handen en spreekt een technische georiënteerd bedrijf jou wel aan? Kom dan zeker even kennismaken!
Je werkzaamheden zijn heel afwisselend. De ene keer vragen we je om de werkplaats op te ruimen, de volgende keer mag je lekker naar buiten voor een schoonmaakklus of help je bij het gereedmaken van aanhangwagens of paardentrailers. Perfect geschikt voor een jong iemand (min. 15 jaar) die op zaterdagmorgen of na schooltijd een paar extra uurtjes wil pakken.

Nieuwsgierig of het wat voor je is?

Wil je meer weten over deze job of heb je meteen interesse? Contact Richard van der Werf op 058 257 24 45 of info@titanjelsum.nl. Je mag ook altijd even langskomen bij ons op het bedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld

Onze merken

De beste kwaliteit voor de beste prijs